Savremena implantologija

Savremena implantologija pruža rešenja za sve tipove krezubosti i predstavlja idealno resenje za sve one koji su nezadovoljni klasičnim protezama.

 

Dentalni implantati predstavljaju najsavremenije i jedino biološko rešenje kod zamene izgubljenih zuba. Uspešnost hirurške ugradnje implantata iznosi 97-100 čineći je jednom od najuspešnijih intervencija u stomatologiji. Nakon perioda zarastanja, integrisani implantat predstavlja zamenski koren prethodno izgubljenog zuba.

 

Od čega se sastoji zubni implantat

Nedostatak jednog zuba

Upotrebom implantata čuvaju se dva susedna zuba koja bi se, brušenjem i postavljanjem klasičnog zubnog mosta morala oštetiti. Takođe, implantat predstavlja kvalitetnije i dugoročnije rešenje u odnosu na klasični most.

Nedostatak više zuba

U ovakvim slučajevima ugrađujemo više implanata koji će zameniti nedostatak prirodnih zuba. Ovim načinom izbegavamo izradu mobilnih protetskih nadoknada, a čuvamo prirodne zube pacijentu.
Na ovaj način dobijamo punu funkciju kao i estetiku samih zuba, što dodprinosi Vašem većem samopouzdanju i zadovoljstvu.

Nedostatak svih zuba

Pomoću implanata pacijent može dobiti fiksni most na istim što zahteva veći broj ugrađenih implanata ili protezu pričvršćenu na manjem broju implanata.

All on 4 KONCEPT

All-on- 4 koncept omogućava da sa samo četiri implantata nadoknadite sve izgubljene zube u jednoj vilici. All-on- 4 omogucava da u roku od 24h dobijete fiksni protetski rad I da izbegnete procedure transplantacije kosti!

Dentalni implantati povećavaju kvalitetu života, pridonose očuvanju Vaših prirodnih zubi te preveniraju povlačenje kosti. Zdrav osmeh je nešto s čime zasigurno odlazite iz naše ordinacije.

Kontakt telefon

+381 65 8 679 679

Zakažite pregled u DreamDent stomatološkoj ordinaciji

DreamDent • Stomatološka ordinacija Beograd • Ul.Brace Kovač 38 • Voždovac • Mob: 064/058-90-60 • 061/20-80-208