Dizajn osmeha - nadoknada izgubljenih zuba

Veliki je estetski i zdravstveni problem gubitak jednog ili više zuba. Koristeci razlicite metode i tehnike, a uz pomoć savremenih tehnologija i materijala, našim pacijentima bezbolno vraćamo osmeh na lice, kao i zdravlje i funkciju samih zuba.

Nadoknade kako krezubih tako i bezubih vilica, poboljšanje funkcije i izgleda prirodnih zuba.
Stomatološka protetika

Stomatološka protetika je suština estetike u stomatologiji. Pored toga pruža mogućnost nadoknade jednog ili više zuba, poboljšanje funkcije i produžava vek prirodnog zuba. Upotrebom vinira, metalo- keramičkih i bezmetalnih kruna, mostova kao i različitih vrsta proteza (skeletnih i totalnih) u mogućnosti smo da vratimo zdrav i privlačan osmeh kao bitan faktor u izgledu lica.IMPLANT protetika

IMPLANT protetika (protetske nadoknade na dentalnim imlantima) je posebna grana u protetici koja pruža rešenja u svim oblicima bezubosti (kako nedostatku jednog, tako i više zuba, a posebno u potpuno bezubim vilicama).

Svaki pacijent je posaban kao i slučajevi koje srećemo:

- nadoknada jednog zuba
- nadoknada više zuba (most na imlantima)
- nedostatak svih zuba (fiksni most na implantima)
- proteze na implantima (pokrovna i hibridna)

Beljenje zuba - ordinacijsko i kućno beljenje zuba

Estetcki zahvat u cilju postizanja svetlije ninajnse zuba uz mogućnost ordinacijskog i kućnog beljenje zuba. Ordinacijsko beljenje zuba sprovodi ordinacija Dream Dent u kontrolisanim uslovima sa najkvalitetnijim materijalima i lampama. Kućno beljenje zuba pacijenti sami sprovode uz prethodne konsultacije kao i redovne kontrole sa lekarima iz Dream Denta kao i redovne kontrole nakon sprovedene terapije.

Sa zadovoljnim i blistavim osmehom je nešto s čime zasigurno odlazite iz naše ordinacije.


DreamDent • Stomatološka ordinacija Beograd • Ul.Brace Kovač 38 • Voždovac • Mob: 064/058-90-60 • 061/20-80-208